دوشنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶

دست‌به‌سرکردن مرگ زودرس با مصرف روزانه آجیل

رژیم آجیل

سلامت آنلاین- خوردن روزانه ۲۰ گرم فندق، گردو و بادام زمینی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و نیز مرگ زودهنگام را کاهش دهد.



به گزارش سلامت آنلاین، مغزدانه‌های آجیلی غنی از چربی های پلی اشباع نشده و چربی های مونواشباع نشده سالم برای قلب هستند که کلسترول بد یا LDL را کاهش می دهند؛ همچنین این مغزیجات منبع خوب فیتواسترول ها، ترکیباتی که به کاهش کلسترول خون کمک می کنند، هستند.
بررسی ۲۹ مطالعه قبلی و حدود ۸۱۹ هزار نفر نشان می دهد مصرف یک مشت مغزیجات آجیلی که در حدود ۲۰ گرم است می تواند ریسک بیماری قلبی را تا حدود ۳۰ درصد، ریسک سرطان را تا ۱۵ درصد و ریسک مرگ زودهنگام را تا ۲۲ درصد کاهش دهد.
در حقیقت یافته ها نشان می دهد مغزیجات آجیلی با کنترل اشتها به پیشگیری از اضافه وزن کمک کرده یا حتی منجر به کاهش وزن می شوند.
این مطالعه شامل انواع مغزیجاتی نظیر فندق و گردو و بادام زمینی بود. این مغزیجات مملو از فیبر، پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات، ویتامین E، پتاسیم و منیزیم هستند.
به گفته محققان، گردو در بین مغزیجات اهمیت بیشتری دارد چراکه دارای میزان قابل توجهی اسیدهای چرب امگا-۳ بوده که برای سلامت پوست مهم هستند. همچنین در مقایسه با سایر مغزیجات، آنتی اکسیدان بیشتری دارد. (مهر)