یکشنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷

چندش‌آور است، اما واقعیت دارد

فصل خوردن جیرجیرک سرخ‌شده در کرمان!

خوردن جیرجیرک

سلامت آنلاین-مردم بخش هایی از کرمان با خوردن چلو خورشت و نیمروی همراه با جیرجیرک اقدام به درمان دردهای خود می کنند و این حشره در میان مردم محبوبیت زیادی دارد.

به گزارش سلامت آنلاین حشراتی عجیب و نادر با عمر کم و به گفته مردم بومی فواید بسیار که در بیابان‌های اطراف کرمان از جمله شهربابک، زیدآباد و سیرجان دیده می‌شوندتوجه بسیاری را به خود جلب کرده اند. 

این حشرات که گونه‌ای خاص از جیرجیرک هستند هرساله فقط در فصل بهار با شروع ماه خرداد تولید مثل می‌کنند و در پایان این ماه عمرشان به پایان می‌رسد. جیرجیرک ها، با تاریک شدن هوا،روی بوته‌های (قیچ) که دربیابان‌های این مناطق فراوان هستند می‌چسبند و روی برگ‌های بوته تخم ریزی می‌کنند؛ بارش باران موجب ریختن این تخم‌ها به زمین و فرورفتن آن‌ها در خاک می‌شود و پس از آن دوباره از دل خاک رشد می‌کنند و به بوته‌ها می‌چسبند و هرسال که بارندگی بیشتر باشد تعداد جیرجیرک‌ها نیز افزایش می‌یابد. 
 


از آنجایی که این حشرات فقط در قسمت‌های خاصی از بیابان وجود دارند،پیدا کردن آن‌ها بسیار دشوار است اما به گفته بومیان به دلیل فواید دارویی بسیاری که دارند، مردم محلی و عشایری که به بیابان‌ها مسلط هستند در خرداد ماه به کسب و کار شکار و فروش جیرجیرک مشغول می‌شوند.
 


 به گفته مردم این حشرات گرانبها با طبیعت گرمی که دارند درمان بسیاری از دردها از جمله نفخ و گرفتگی و درد دست و پا و کمر هستند.(میزان)

نظرات

  • شهناز ۱۳۹۶/۰۳/۲۸ - ۱۸:۰۲
    1 1
    چندش آوره حتی اگه خاصیت داشته باشه
  • کاکتوس ۱۳۹۶/۰۳/۲۹ - ۰۲:۵۷
    1 0
    خدایاااااا نهههه! :(((((

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.