دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰

رئیس سازمان غذا و دارو:

قانون ممنوعیت تولید خمیر مرغ همچنان برقرار است

رسول دیناروند

سلامت آنلاین- رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شرکت هایی که قبلا خمیر مرغ را تولید و بسته بندی می کردند و به شرکت های تولیدکننده سوسیس و کالباس می فروختند، کماکان با ممنوعیت روبرو هستند و قانون ممنوعیت تولید خمیر مرغ برای این شرکت ها همچنان برقرار است.

به گزارش سلامت آنلاین، دکتر رسول دیناروند ، با بیان این مطلب گفت: طبق توافق سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد،تنها شرکت های تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، مجازند از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند، تا گوشت مرغ را برای تولید فرآورده های سوسیس و کالباس خود به کارببرند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شده و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت، تغییر کند، امکان دارد، قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد شده و مخلوط شود. بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کردیم و هنوز هم مخالف هستیم چراکه امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.(وبدا)

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.