شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴

۴ مزیت عالی برای خوردن نعنا

گیاه نعناع

سلامت آنلاین- نعناع، رایحه‌ای فوق‌العاده‌ و طعمی عالی و خواصی شگفت‌انگیز دارد؛ از دفع حشرات مزاحم گرفته تا کمک به گوارش و رفع خستگی و تسکین سردرد.



به گزارش سلامت آنلاین، این سبزی مفید همچنین علائم آسم را کاهش می‌دهد، ضدسرطان است و به سلامت پوستتان کمک می‌کند. در ادامه چهار خاصیت نعنا برای حفظ سلامتی ذکر شده است.

۱-کمک به گوارش

نعناع برای کمک به هضم‌غذا بسیار عالی است. برگ نعناع سرشار از آنتی‌اکسیدان و فیتونوترینت (فیتونوترینت‌ها موادمغذی گیاهی هستند و ترکیبات فعالی هستند که می‌توانند بدن ما را در برابر بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها مقاوم سازند) است که برای معده و گوارش بسیار مفید است. رایحه نعناع به تنهایی به ترشح غدد بزاقی که تولیدکننده آنزیم‌های گوارشی ضروری هستند کمک می‌کند، عضلات معده را ریلکس کرده و در نتیجه احتمال اسپاسم و بدهضمی را کاهش می‌دهد.

۲-مراقبت از پوست

نعناع نه فقط مصرف طبی دارد بلکه برای پاکسازی جوش‌ها، تسکین خارش پوست و تاراندن حشرات هم خوب است. می‌توانید از نعناع برای درمان جای گزش حشراتی چون پشه، زنبورسرخ و زنبورعسل استفاده کنید. رایحه تند آن به‌دور کردن حشرات کمک می‌کند. برگ‌های نعناع سرشار از آنتی‌اکسیدان است که به پوستتان درخششی طبیعی می‌دهد. خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی موجود در برگ نعناع در برطرف کردن آکنه هم موثر است.

۳-تسکین سردرد

بوی خوش و فرحبخش نعناع علاج فوری و موثر برای حالت تهوع و سردرد است. نعناع ماده‌ای طبیعی و آرامبخش است که می‌توانید با مالیدن روغن آن روی پیشانی و بینی‌تان به راحتی سردرد را تسکین دهید.

۴-ضداحتقان

رایحه قوی نعناع می‌تواند بینی، گلو و ریه‌های‌تان را هم، زمانی که احساس احتقان و تنگی‌نفس دارید تمیز کند. اگر زیاد سرفه می‌کنید، بوی آرامبخش نعناع برای پاکسازی گلو، بینی و سایر راه‌های تنفسی فوق‌العاده است. نعناع همچنین دارای ویژگی‌های آنتی باکتریال و ضدالتهابی است که می‌تواند به کاهش التهاب در مجرای تنفسی کمک کند. نوشیدن چای نعناع، خلط‌آوری بسیار مفید است. (آرمان)

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.