شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳

یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی مدعی شد:

برخی از ظروف کریستال، باعث مسمومیت خون می‌شود

ظرف ظروف کریستال

سلامت آنلاین- یک کارشناس سازمان میراث فرهنگی مدعی شد استفاده و به‌کارگیری برخی از انواع ظروف کریستال باعث ورود سم به خون می‌شود.



به گزارش سلامت آنلاین، فرهاد فلاح درباره عدم استفاده از ظروف کریستال برای کاربردهای خوراکی اظهار داشت: کریستال ۲۴ درصد سمی است و مورد مصرف خوراکی نباید قرار بگیرد، مثلاً نباید در چنین ظروفی ماست، ترشی، چای و نوشیدنی‌های گرم ریخته شود.
وی ادامه داد: برای مصرف خوراکی با ظروف کریستال باید از کریستال ۱۰ الی ۱۲ درصد استفاده شود زیرا درصد بالاتر سمی است و وارد خون شده و باعث مسمومیت می‌شود.
رئیس گروه حمایت از تولید صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: روی کریستال‌ها براساس قوانین سازمان بهداشت جهانی باید لیبل طلایی زده شود، که مثلاً این کریستال ۱۰ درصد Pb است و یا ۲۴ Pb دارد. (تسنیم)

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.