دوشنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴

خواص و مزایای «تخم شربتی» برای رفع مشکلات گوارشی

نوشیدنی تخم شربتی

سلامت آنلاین- محقق طب سنتی و سوزنی با اشاره به این‌که مصرف تخم شربتی در درمان بیماری‌های گوارشی مانند نفخ، یبوست، سوءهاضمه و... موثر است، برخی ویژگیها و فواید دیگر این دانه گیاهی را برشمرد.



به گزارش سلامت آنلاین، محمد امین افرا با اشاره به اینکه تخم شربتی دانه‌هایی لعاب‌دار است که دارای خواص درمانی فراوان است، اظهار کرد: تخم شربتی دارای مقادیر زیادی آهن، پروتئین، پتاسیم و کلسیم است که برای بیماری‌های استخوانی، تنفسی و ریوی مفید است.
وی افزود: تخم شربتی فیبر غذایی فوق العاده‌ای دارد و به همین دلیل، برای گوارش و درمان بیماری‌های گوارشی مانند نفخ، یبوست، سوءهاضمه و ... موثر است.
این محقق طب سوزنی طبیعت تخم شربتی را سرد و خشک اعلام کرد و گفت: تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون بسیار موثر است.
افرا تصریح کرد: حدود ۲۰ درصد وزن دانه‌های به این کوچکی حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است و به همین دلیل، غذایی عالی برای مغز و قلب است. همچنین میزان امگا ۳ موجود در تخم شربتی، ۸ برابر ماهی سالمون است.
وی اظهار کرد: تخم شربتی در تنظیم فشارخون و متعادل نگه داشتن آن بسیار کمک کننده است، چرا که بسیاری از افراد بعد از خوردن غذا فشارخونشان بالا می‌رود که خوردن تخم شربتی به تعادل فشارخون کمک می‌کند. علاوه بر این، از روغنی که با خرد کردن تخم‌ شربتی به دست می‌آید، برای درمان عفونت‌هایی مانند زخم، بریدگی، عفونت مثانه، عفونت پوست و… استفاده می‌شود.
او استفاده از تخم شربتی را یکی از بهترین مواد برای کم کردن وزن دانست و گفت: به جای مصرف داروهای زیان آور برای کم کردن اشتها می‌توان از تخم شربتی استفاده کرد. تخم شربتی همچنین به تعادل گلوکز خون کمک می‌کند و اغلب به بیماران دیابتی به منظور تعادل قند خون، مصرف این محصول توصیه می‌شود. (ایسنا)