سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۶

تکذیب توزیع مرغ مرده در کارخانه‌های فرآوری

کشتارگاه مرغ

سلامت آنلاین- رئیس سازمان دامپزشکی توزیع مرغ مرده در کارخانه‌های فرآوری را بشدت تکذیب کرد و گفت: مرغ‌ها از زمان تولید تا زمانی که وارد چرخه کشتار می‌شوند توسط ناظران شرعی و دامپزشکان مورد نظارت قرار می‌گیرند، بنابراین توزیع آنها در کارخانه‌های فرآوری به هیچ وجه صحت ندارد.



به گزارش سلامت آنلاین، علیرضا رفیعی پور در حاشیه دومین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته همچنین به موضوع استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس و کالباس اشاره کرد و ادامه داد: در گوشت قرمز و گوشت مرغ ضایعات قابل توجهی وجود دارد که خوراکی و غیرخوراکی هستند و میزان آن در گوشت قرمز به ۱۲ درصد و در گوشت مرغ به ۸۸ درصد می‌رسد و متاسفانه ما آن را هدر می‌دهیم یا به پودر گوشت که ارزش افزوده چندانی ندارد تبدیل می‌کنیم.
وی اظهار کرد: اگر بتوانیم این ضایعات را به ضایعات خوراکی مانند خمیرمرغ تبدیل کنیم ارزش افزوده بالاتری دارد و از نظر سلامت نیز هیچ مشکلی نیست، چرا که استانداردهای ملی ما دقیقا با پیشرفته ترین کشورهای اروپایی و حتی FDA آمریکا مطابقت دارد. (اقتصاد ایران)

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.