شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲

ارتباط مصرف بیشتر محصولات لبنی با افزایش سلامت استخوان‌ها

فرآورده های لبنیاتی شیر کره پنیر

سلامت آنلاین- محققان می‌گویند مصرف روزانهٔ فرآورده‌های لبنی اعم از شیر، ماست، پنیر و مانند آن همراه با رژیم غذایی، سبب بهبود تراکم استخوان‌ها و تقویت ستون فقرات می‌شود.



به گزارش سلامت آنلاین، بر اساس نتایج مطالعه‌ای که در Journal of Bone and Mineral Density منتشر شده است، تحقیق در یک جامعهٔ آماری متشکل از ۱۵۲۲ مرد و ۱۱۰۴ زن در سنین ۳۲ تا ۸۱ ساله نشان داده کسانی که در رژیم غذایی خود بیشتر از محصولات لبنی مصرف می‌کنند، تراکم استخوانی بهتری هم خواهند داشت.
این تحقیق که در موسسه تحقیقات سن امریکا (Institute for Ageing Research in the US) صورت گرفته، با اندازه‌گیری QCT یا quantitative computed tomography که نوعی پرتونگاری محاسبه تراکم به شمار می‌رود، به چنین نتیجه‌ای در میان شرکت‌کنندگان در تحقیق دست یافته‌اند. (سلامت آنلاین/ ترجمه: زری حسین‌زاده)