شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳

خاصیت پروتئین موجود در مغزیجات و دانه‌ها برای سلامت قلب

دانه ها چهار مغز آجیل

سلامت آنلاین- به گفته محققان، گوشت قرمز سرشار از پروتئین است اما خوردن آن با افزایش خطر بیماری قلبی ارتباط دارد؛ در حالی که مصرف پروتئین موجود در مغزیجات آجیلی و دانه‌ها نه تنها چنین خطری ندارد، بل‌که می‌تواند برای افزایش سلامت قلب انسان مفید باشد.



به گزارش سلامت آنلاین، یافته محققان دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا نشان می دهد افرادی که مقادیر زیاد پروتئین گوشت مصرف می کنند با افزایش ۶۰ درصدی ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند، درحالیکه افراد مصرف کننده مقادیر بالا پروتئین ناشی از مغزیجات و دانه ها، ۴۰ درصد با کاهش ابتلا به بیماری قلبی-عروقی روبرو هستند.
«گری فریزر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در حالی که چربی های رژیمی بخشی از فاکتور پرخطر تاثیرگذار بر بیماری قلبی-عروقی هستند، پروتئین ها نقش مهمی ایفاء می کنند و غالبا تاثیرات مستقل آنها بر فاکتورهای پرخطر نادیده گرفته می شود.»
در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف پروتئین های حیوانی را در مقابل پروتئین های گیاهی در ۸۱,۳۳۷ مقایسه کردند.
به گفته محققان رژیم غذایی سالم بر مصرف پروتئین تاکید دارد، اما ترجیحا بهتر است پروتئین کمتری از گوشت دریافت شود و مصرف بیشتر پروتئین گیاهی ناشی از مغزیجات و دانه ها در رژیم غذایی گنجانده شود. (مهر)