خوردنی های مفید

کل اخبار:479

  • خواب خوب آرامش ۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۴:۱۵

    خوابی راحت با خوردن ۲ خرما و ۸ بادام

    سلامت آنلاین- در صورتی که با گذشت نیم ساعت پس از بیدارشدن از خواب، در وعده صبحانه دو عدد خرما و هشت عدد بادام بخورید، زمینه خواب راحتی را در همان شب برای خود فراهم کرده‌اید.

  • میوه گردو ۱۳۹۶-۰۵-۱۷ ۱۰:۲۰

    توصیه به چاق‌ها: گردو بخورید تا اشتهایتان کاهش یابد

    سلامت آنلاین- محققان می‌گویند مصرف کوتاه‌مدت گردو باعث کاهش احساس گرسنگی و اشتها شده، فعالیت اینسولا راست مغز را افزایش می‌دهد.

  • سردرد میگرنی درد شدید ۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۱۰:۳۳

    توصیه‌های خوردنی برای تسکین سردرد

    سلامت آنلاین- بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد سراغ داروهای مسکن می‌روند اما روش‌های درمانی دیگری هم هست که یکی از آنها افزودن بعضی از خوردنی‌ها به رژیم غذایی است.

  • عدس عدس پلو عدسی ۱۳۹۶-۰۵-۱۲ ۱۱:۰۳

    عدس پلو و عدسی، غذاهایی مناسب برای فصل گرما

    سلامت آنلاین- به گفته یک متخصص فیزیولوژی، عدس مزاج سرد و خشکی دارد و مصرف غذاهای حاوی عدس در فصول گرم سال بویژه برای گرم‌مزاجان توصیه می‌شود.

  • مواد غذایی کلسیم کلم بروکلی لبنیات شیر ۱۳۹۶-۰۵-۱۱ ۱۲:۵۸

    خوردنی‌های سرشار از کلسیم برای تغذیه کودکان

    سلامت آنلاین- مواد غذایی سرشار از کلسیم برای رشد صحیح و کامل استخوان‌ها در کودکان ضروری است اما ممکن است بسیاری از والدین ندانند که چه خوراکی‌هایی غنی از این ماده حیاتی و مفید است. در ادامه راهنمای کوتاهی در این زمینه ارائه شده است.

  • میوه انبه ۱۳۹۶-۰۵-۱۰ ۱۴:۴۴

    مزایای خوردن انبه برای غلبه بر بیماری التهاب روده

    سلامت آنلاین- تحقیقی در آمریکا مشخص کرده است که مصرف میوه گرمسیری انبه آثار مثبتی بر درمان افراد مبتلا به بیماری التهاب روده برجامی‌گذارد.

  • دیابت میوه و سبزیجات ۱۳۹۶-۰۵-۰۹ ۱۳:۳۶

    ۶ گزینه غذایی برای پیشگیری از کم‌آبی بدن در دیابتی‌ها

    سلامت آنلاین- گرمازدگی و کم آب شدن بدن، عارضه‌ای تهدید کننده برای همه است اما در مبتلایان به بیماری دیابت، خطر دیگری را نیز به دنبال دارد: افزایش ناگهانی سطح قند خون. در این مطلب خوردنی‌هایی برای جلوگیری از این وضعیت پیشنهاد شده است.

  • میوه هلو ۱۳۹۶-۰۵-۰۹ ۱۱:۳۰

    ۷ خاصیت شگفت‌انگیز در یک میوه تابستانی

    سلامت آنلاین- «هلو» به دلیل داشتن محتوای غنی از آب و آنتی‌اکسیدان، نه تنها میوه‌ای ایده‌آل برای سلامت و شادابی پوست محسوب می‌شود بل‌که مصرف آن می‌تواند از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند. با این حال، همه مزایای هلو در اینها خلاصه نمی‌شود.

  • سیب سیب گلاب ۱۳۹۶-۰۵-۰۹ ۰۸:۴۵

    تا می‌توانید «سیب گلاب» بخورید

    سلامت آنلاین- مصرف سیب شیرین و رسیده بخصوص انواع معطر و خوشبوی آن همچون سیب گلاب و گلشاهی، با تقویت دستگاه گوارش، سیستم عصبی مرکزی و قلب، به میزان زیادی از خستگی، ضعف، بیقراری و تحریکات عصبی می‌کاهد.

  • کاهو و سکنجبین ۱۳۹۶-۰۵-۰۸ ۱۴:۰۳

    خنک‌کننده‌های طبیعی برای بدن در فصل تابستان

    سلامت آنلاین- مصرف برخی مواد غذایی همچون سرکه انگبین چه به صورت شربت چه همراه با کاهو باشد، یا شربت عسل و لیموترش، در فصل تابستان مانند کولری درونی برای بدن عمل می‌کند و سبب پیشگیری از گرمازدگی می‌شود.

  • میوه گردو تازه پوست ۱۳۹۶-۰۵-۰۷ ۱۲:۲۳

    گردو بخورید تا سیستم گوارش بدنتان تقویت شود

    سلامت آنلاین- محققان توصیه کرده‌اند که مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها کمک می‌کند.

  • آب چغندر ۱۳۹۶-۰۵-۰۴ ۰۹:۱۰

    «چغندر» بخورید تا عمرتان افزایش یابد

    سلامت آنلاین- چغندر منبع عالی فیبر، ویتامین C، منیزیم و فولات است و اگر به طور منظم مصرف شود می‌تواند سالها به طول عمر فرد بیفزاید.

  • ریحان بنفش سرطان ۱۳۹۶-۰۵-۰۴ ۰۷:۵۷

    یک دنیا خاصیت و فایده، در «ریحان بنفش»

    سلامت آنلاین- متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه ریحان طبیعت گرم و خشک دارد و بوی دل‌انگیز آن، آرام‌بخشی لطیف و معتدل است گفت: در منابع طب ایرانی از این گیاه برای رفع انسدادهای عروق مغزی، تحلیل ورم‌های داخلی و خارجی، تقویت معده، رفع نفخ و بادهای غلیظ، درمان تنگی‌ نفس و سرفه، و بهبود برخی زخم‌های دهانی و انواعی از سردرد استفاده می‌شده است.

  • سفیدی زودرس موی جوگندمی ۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۱۳:۵۸

    ۵ خوراکی مفید برای تاخیر در سفیدشدن موها

    سلامت آنلاین- مهمترین علت سفیدشدن موها افزایش سن نیست بلکه نوع تغذیه و کمبودھای ناشی از آن است که همراه با فشارهای روانی همچون استرس یا افسردگی باعث سرعت گرفتن روند سفیدی موها می‌شود. در پیش گرفتن تدابیر غذایی می‌تواند باعث به تاخیر افتادن سفیدی موها شود.

  • ادویه فلفل سیاه ۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۱۲:۲۲

    ۸ خاصیت مفید در خوردن «فلفل سیاه»

    سلامت آنلاین- فلفل سیاه اگرچه شاید ادویه دوست‌داشتنی همگان نباشد اما استفاده از آن در پیشگیری و حتی درمان برخی مشکلات مرتبط با سلامتی و بیماری‌ها مزایای بسیار دارد.

  • میوه و سبزیجات ۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۰۹:۵۰

    پیشگیری ازبیماری‌های قلبی با سبزی‌ها ومیوه‌های رنگی

    سلامت آنلاین- یافته‌های محققان نشان می‌دهد، سبزی‌ها و میوه‌های غنی از لوتئین (آنها که رنگ سبز و زرد دارند) برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی موثرترند.

  • چاقی شکم مردان چربی ۱۳۹۶-۰۵-۰۱ ۱۴:۲۲

    ۵ راه ساده برای خاموش کردن ژن‌های چاقی

    سلامت آنلاین- می‌توان پول زیادی خرج آزمایش‌های DNA کرد تا متوجه شد چه ژن‌هایی منجر به چاقی می‌شوند اما راه‌های دیگری هم هست تا بشود بدون انجام این آزمایش‌ها اقدام به خاموش کردن ژن‌ها کرد.

  • کلم بروکلی ۱۳۹۶-۰۴-۳۱ ۱۰:۳۱

    برای پیشگیری از سرطان، کلم بروکلی بخورید

    سلامت آنلاین- یک محقق طب اسلامی در چهارمحال و بختیاری گفت: کلم بروکلی سرشار از ماده‌ای به نام سولفورافان است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر است.

  • نوشیدنیهای تابستانی ۱۳۹۶-۰۴-۲۸ ۰۹:۴۸

    نوشیدنی‌های طبیعی برای کم کردن سرعت پیری

    سلامت آنلاین- برای جلوگیری از روند پیری هیچ راه قطعی وجود ندارد اما با نوشیدن ۶ آبمیوه یا آب سبزی می‌توان از سرعت رسیدن به پیری کاست و سلامت کلی بدن را حفظ کرد.

  • غلات ذرت بلال ۱۳۹۶-۰۴-۲۸ ۰۸:۵۶

    از خواص و فواید ذرت چه می‌دانید؟

    سلامت آنلاین- ذرت از جمله سبزیجات نشاسته‌ای است که در بسیاری از کشورها یکی از منابع اصلی تامین‌کننده غلات کامل در رژیم‌غذایی مردم محسوب می‌شود و علاوه بر این، فواید و مزایای بسیاری برای حفظ سلامت بدن دارد. البته این ماده غذایی را مبتلایان به دیابت باید محاتاطانه مصرف کنند.

  • ۱۳۹۶-۰۴-۲۷ ۱۴:۲۷

    آنتی‌اکسیدان‌هایی برای مبارزه با دژخیم سرطان

    سلامت آنلاین- یک متخصص تغذیه گفت: با آنتی اکسیدان موجود درمیوه و سبزی می‌توان به جنگ سرطان رفت و این دژخیم را از پای در آورد.

  • زخم معده ۱۳۹۶-۰۴-۲۷ ۱۲:۲۰

    ۱۱ ماده خوراکی برای بهبودی سریع‌تر زخم معده

    سلامت آنلاین- افزایش چاقی، تغییر رژیم غذایی و گرایش به سمت غذاهای چرب و آماده، زخم معده را به معضلی شایع تبدیل کرده است. گرچه درمان زخم معده ساده است ولی بی‌توجهی به آن از مهمترین دلایل ابتلا به سرطان معده محسوب می‌شود.

  • میوه خشک قیسی زردآلو ۱۳۹۶-۰۴-۲۶ ۱۲:۱۲

    «قیسی» بخورید که خواص بسیار دارد

    سلامت آنلاین- قیسی زردآلو، همانند بسیاری از میوه‌های خشک دیگر، مواد مغذی بسیاری چون فیبر رژیمی، ویتامینC، ویتامینA، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و... دارد که برای حفظ سلامت بدن مناسب است.

  • کاهش وزن ۱۳۹۶-۰۴-۲۶ ۱۰:۲۵

    ۵ خوردنی مفید برای کاهش وزن در تابستان

    سلامت آنلاین- میوه‌هایی که اغلب مخصوص فصل تابستانند، سرشار از آنتی‌اکسیدان بوده، مواد مغذی زیادی دارند و طی روزهای گرم تابستان، بدنتان را به خوبی آب‌رسانی می‌کنند؛ اما برخی از آنها حتی می‌توانند باعث کمک به کاهش وزن شوند.

  • کرفس آب کرفس ۱۳۹۶-۰۴-۲۵ ۰۸:۲۷

    خوردن کرفس باعث پاکسازی مجاری ادرار می‌شود

    سلامت آنلاین- متخصصان تغذیه معتقدند کرفس بهترین ماده غذایی است که می‌تواند با پاک‌کردن کلیه و مجاری ادراری، عفونت احتمالی در مجاری ادرار و اسید اوریک بالا را از بین ببرد.

  • ادویه زردچوبه ۱۳۹۶-۰۴-۲۴ ۱۵:۲۵

    خواص و فواید زردچوبه برای حفظ بیشتر سلامتی

    سلامت آنلاین- زردچوبه ادویه‌ای است که هندی‌ها و ایرانی‌ها از دیرباز در غذاهای خود از آن بهره می‌برده‌اند زیرا مزایای بسیاری برای حفظ سلامتی را دربرمی‌گیرد. مطالعات علمی نیز اثر مثبت و دارویی این ادویه گیاهی را نشان داده است.

  • گوجه فرنگی ۱۳۹۶-۰۴-۲۴ ۱۱:۳۴

    پیشگیری از ابتلا به سرطان پوست با مصرف گوجه فرنگی

    سلامت آنلاین- محققان پس از انجام تحقیقی متوجه شدند که با مصرف روزانه گوجه فرنگی می‌توان خطر ابتلا به سرطان پوست را تا نصف کاهش داد.

  • میوه انگور ۱۳۹۶-۰۴-۲۰ ۱۱:۲۶

    ۸ دلیل خوب برای خوردن انگور

    سلامت آنلاین- میوه انگور دربردارنده مواد مغذی گیاهی بسیاری است که از نظر ارزش تغذیه‌ای فویاد و مزایای زیادی را بویژه برای حفظ سلامت قلب، پیشگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان و... تامین می‌کند. از آن جمله می‌توان به پلی‌فنول‌ها و اسیدفنولیک اشاره کرد.

  • میوه آووکادو ۱۳۹۶-۰۴-۱۹ ۱۱:۳۵

    آشنایی با چند خاصیت مفید «آووکادو»

    سلامت آنلاین- آووکادو منبعی غنی از پتاسیم و اسیدهای چرب امگا ۳ همراه با فیبرهای محلول و نامحلول است که متخصصان تغذیه به دلایل متعددی مصرف روزانه آن را توصیه کرده‌اند.

  • محصولات کشاورزی بادمجان ۱۳۹۶-۰۴-۱۸ ۱۳:۵۱

    ۵ خاصیت شگفت‌انگیز بادمجان برای سلامتی بدن

    سلامت آنلاین- انواع مختلفی از بادمجان در اندازه و رنگ‌های مختلف وجود دارد و اگرچه بادمجان‌هایی با پوست بنفش تیره رایج‌ترین نوع آنها محسوب می‌شوند، اما رنگ‌های قرمز، سبز یا حتی سیاه این صیفی/میوه نیز وجود دارد که مصرف آنها می‌تواند مزایا و فواید بسیاری برای حفظ سلامت بدن داشته باشد.